Apliko për Llogari Online

Apliko për Llogari Online

Plotëso formën e aplikimit online. Apliko tani dhe përfito nga shërbimet e ProCredit Direkt.

Apliko për Llogari Online

Apliko për Llogari Online

Ne do t'ju kontaktojmë për të konfirmuar një takim me ju.

Apliko për Llogari Online

Apliko për Llogari Online

Shpenzo vetëm 3 minuta në bankë për të firmosur dokumentacionin e nevojshëm.

Plotëso formën e aplikimit online
Plotëso formën e aplikimit online
 • Regjistroni të dhënat tuaja
 • Ngarkoni dokumentin e identifikimit
Konfirmoni orarin e takimit
Konfirmoni orarin e takimit
 • Ne bëjmë gjithçka gati për ju
 • Mjafton që ju të na konfirmoni një orar takimi të përshtatshëm për ju
Firmos Direkt
Firmos Direkt
 • Nevojiten vetëm 3 minuta në bankë për të firmosur dokumentacionin
 • Përfitoni nga të gjitha shërbimet e paketës së ProCredit Direkt

Dëshironi t'ju kontaktojmë?

Plotësoni kontaktet tuaja dhe ne do t'ju kontaktojmë

Me ProCredit Direkt ju përfitoni kursime fleksibël dhe kushte shumë të favorshme për financime

Llogaria e Kursimit FlexSave ofron përfitime të rëndësishme për të gjithë ju që dëshironi të kurseni,por dhe të përfitoni interesa të favorshme.


Kjo llogari ofron 3 avantazhe kryesore:

 • Fondet tuaja nuk janë për asnjë moment të bllokuara dhe ju mund t'i përdorni sa herë që dëshironi. Vetëm me nje klik direkt nga telefoni juaj ju mund të tërhiqni ose shtoni para;
 • Ju fitoni interes ditor për çdo ditë që fondet qëndrojnë në llogari. Shuma e interesave që keni akumuluar ju kalon nga banka në fund të çdo muaji në llogarinë tuaj;
 • Mund të kursesh çdo shumë, pasi FlexSave nuk ka asnjë kufizim shume (as fillestare dhe as shume që kalohet për kursim).


Gjithashtu ju mund të kryeni investime në banesën tuaj, ose të blini një shtëpi të re me kushtet më të mira në treg.


 • Interes fiks 5,2% në euro për kredi për Investime në banesa dhe me afat deri në 5 vjet;
 • Interes shumë konkurrues në treg për kredi për shtëpi në euro, Euribor 12M+2%(min 3.5%).