Shtëpi e re?

Shtëpi e re?

Investo duke përfituar nga kushtet e favorshme të Kredisë për Shtëpi që ofron ProCredit Bank

Aprovim brenda javës
Aprovim brenda javës
  • Aplikimi juaj trajtohet me përparësi dhe ju informoheni brenda javës në lidhje me aprovimin e kredisë.
  • Proces pa burokraci
Interes shumë i favorshëm
Interes shumë i favorshëm
  • Interes që fillon nga 3,5% në euro.
  • Mbulim deri në 80% të çmimit të blerjes së shtëpisë
Shërbim transparent
Shërbim transparent

Një Këshillues Klienti i dedikuar është në dispozicionin tuaj për t'ju informuar në detaje për të gjitha kushtet e Kredisë për Shtëpi dhe shërbimeve të tjera që janë pjesë e ProCredit Direkt.


Dëshironi t'ju kontaktojmë?

Plotësoni kontaktet tuaja dhe ne do t'ju kontaktojmë

Pse të zgjidhni ProCredit Bank?

ProCredit Bank është një bankë me kapital 100% gjerman e cila operon në Shqipëri prej më shumë se 25 vjetësh. Ajo që na dallon në treg është përqasja e theksuar digjitale në ofrimin e shërbimeve tona përmes platformave elektronike bankare.


Për ju që dëshironi të përfitoni nga kushtet tona të favorshme, por që ende nuk keni një llogari në bankën tonë mund të na telefononi dhe informoheni në detaje për shërbime tona të avancuara digjitale, ose aplikoni online për llogari këtu.