Mobile Banking

Ju ofrojmë shërbim bankar kudo që jeni. Shkarko aplikacionin tani.

Përdorni llogaritë tuaja thjesht dhe shpejt nga telefoni apo tableti juaj.


Më kontaktoni
video-preview
  • Menaxhoni kursimet 24/7 - Transferoni fonde në llogarinë tuaj FlexSave sa herë që dëshironi
  • Kryeni transferta brenda bankës (llogarive tuaja në të njejtën monedhë si dhe monedha të ndryshme, apo palëve të treta)
  • Transferoni para drejt klientëve në banka të tjera në vend
  • Çelni Depozita me Afat
  • Rrisni limitin e kartës për blerje online, deri në 5,000 Eur/ 700,000 ALL në ditë
  •  Rrisni limitin e kartës për tërheqje në ATM, deri në 7,000 Eur/ 1,000,000 ALL në ditë
  • Bllokoni dhe zhbllokoni vetë kartën tuaj në raste emergjence (psh. nëse ju humbet, etj.)

Çfarë nevojitet për të përdorur

Mjafton që ju të keni shërbimin e internet banking në ProCredit Bank dhe të keni në telefonin tuaj aplikacionin e emërtuar "ProCredit Albania". Për të hyrë në aplikacion duhet të përdoret emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi që ju përdori për të hyrë në e-banking.