Minus po tekućem računu

Brz i jednostavan pristup sredstvima i onda kada Vama zatrebaju. Najfleksibilnije finansiranje koje ste ikada vidjeli!

Jednostavno rješenje za Vaše kratkoročne finansijske potrebe!

  • Kamatu plaćate samo za iznos koji ste iskoristili,
  • Godišnja kamata NKS 9,50% EKS 11,11%*,
  • Dozvoljeni minus u visini dva mjesečna primanja,
  • Bez troškova obrade,
  • Brza i jednostavna procedura,
  • Za postojeće i nove klijente.
  • Bez naknada za povlačenje ili prijenos sredstava
Apliciraj online
video-preview

Aplicirajte online i ostvarite pravo na dodatna sredstva bez troškova obrade. Minus po tekućem računu (FlexFund) u sklopu Aktivne usluge ProCredit Bank Vam omogućava da su Vam dodatna sredstva na raspolaganju u svakom trenutku.

Korištenje odobrenog minusa po tekućem računu omogućeno Vam je debitnom Mastercard karticom, putem koje možete podizati novac na bankomatima u zemlji i inostranstvu, plaćati u trgovinama ili obavljati kupovine putem interneta.

Sredstva su Vam uvijek dostupna na Vašem transakcijskom računu, a povrat iskorištenog dijela automatski se vraća svakim prilivom na račun, u vidu plate ili neke druge forme priliva.

Banka koja razumije Vaše potrebe

ProCredit Banka je razvoju orjentisana komercijalna banka. Nudi odlične usluge svojim klijentima, malim i srednjim preduzećima, te fizičkim licima koja imaju sposobnost štednje i preferiraju da obavljaju svoje bankarske poslove putem elektronskih kanala. U poslovanju se vodi osnovnim principima: cijeni transparentnost u komunikaciji sa klijentima, nastoji minimizirati uticaj na okoliš, te nudi usluge zasnovane kako na razumijevanju stanja svakog pojedinačnog klijenta, tako i na pouzdanoj finansijskoj analizi.


ProCredit Bank je prva digitalna i jedina banka u BiH sa 100% njemačkim kapitalom. Fokusirani smo na usluge koje Vam možemo ponuditi da živite bezbrižnije. Izaberite ProCredit Bank za Vašeg partnera.


*Efektivna kamatna stopa se izračunava na osnovu iznosa od 2.000 BAM za rok od 12 mjeseci. U obračun EKS također ulaze:

– Godišnja naknada za revidiranje inicijalno odobrenog iznosa ( 10 KM)

– Procjena kreditne sposobnosti/održavanja ( 1 KM/ mjesečno)