Hap llogari 100% online

Identifikohu me video bisedë

Shkarko aplikacionin dhe hap llogari

Hap llogari bankare në më pak se 15 minuta

Tani, klientët privatë mund të bëjnë hapjen e llogarisë bankare komplet online, shpejt dhe më thjeshtë se kurrë. Veçantia e kësaj platforme është se klientëve ju mundësohet të konfirmojnë identitetin e tyre gjatë hapjes së llogarisë përmes bisedës me video, formë kjo inovative dhe për herë të parë në tregun e Kosovës.


Si të hap llogari 100% online?

Fillimisht shkarkoni falas aplikacionin mobil në IOS apo Android dhe pastaj zgjedh opsionin “ HAP LLOGARI NË BANKË” dhe tutje ndiqni procesin.

Video Udhëzuese
video-preview

Të veçantat e llogarisë:

  • Hapja e llogarisë 100% online
  • Kartela të vjen direkt te shtëpia
  • e-Banking aktivizohet menjeherë 

Fazat e hapjes së llogarisë:

  • Plotësimi i të dhënave tuaja
  • Video biseda me këshilltarin e bankës
  • Finalizimi i marrëveshjes

Benefitet e llogarisë:

  • Një llogari, të gjitha shërbimet
  • Pagesë fikse mujore
  • Menxhim online të financave