Дебитна картичка на ПроКредит БАНКА – Сè во едно.

Нашата MasterCard дебитна картичка Ви ја нуди флексибилноста која Ви е потребна. Не само што можете да ја користите картичката на ПОС терминали насекаде во светот, туку можете да купувате и да резервирате патувања преку интернет.

Бесплатна уплата и исплата на готовина и во нашите 24/7 Зони.

3 пати месечно бесплатни исплати на готовина од сите банкомати на други банки во земјата.

Kористете ја мрежата на MasterCard банкоматите низ светот (види ценовник).

Користиме 3Д технологија за сигурност, така што можете безбедно да купувате преку интернет.

Аплицирај тука

Е-банкарство – Сугурноста пред сè!

Најнов двоен фактор за автентикација и безбедност на Вашите трансакции. 

Користиме софистицирани алгоритми за спречување измама, за следење на активноста на вашата сметка, за откривање невообичаени трансакции и нивно спречување.

Известување преку СМС-пораки во реално време за сите Ваши трансакции, така што ништо не може да се случи со Вашите пари без да бидете информирани.

За пристап до Вашето е-банкарство кликнете тука.

Дознај повеќе

М-банкарство – Банка во Вашиот џеб!

Мобилната апликација на ПроКредит Банка Ви нуди:

  • Преглед на состојба на сите Ваши сметки
  • Пренос и повлекување од Вашата онлјан штедна сметка – FlexSave
  • Историја на сите трансакции
  • Блокада/деблокада на картичка
  • Промена на лимит за плаќања со Вашата картичка
  • Плаќања во земјата
  • Креирање на листа за налогопримачи

Достапно на следните платформи: Android и IOS.

 

Отворете ја Вашата сметка