faq

Carduri

Am uitat PIN codul. Ce trebuie să fac?

Pentru a seta un PIN nou este necesar să vizitați orice Agenție în timpul orelor de lucru.

 

Am utilizat un PIN greșit de 3 ori. Ce trebuie să fac?

Pentru a reseta PIN codul este necesar să telefonați la Contact Centru utilizând următoarele numere de contact 080000010 pentru apeluri naționale sau +37322270707 pentru apeluri internaționale în timpul orelor de lucru.

 

Mi-a expirat cardul. Cum pot să-l reînnoiesc?

Pentru a comanda un card nou este necesar să vizitați orice Agenție în timpul orelor de lucru.

 

Care este limita de retragere la ProCredit Bank?

La bancomatele aflate în Zona 24/7 puteți să retrageți 110 000 MDL/ 5 000 EUR/ 5 500 USD în decurs a 24 ore utilizând cardurile emise de către ProCredit Bank Moldova.

 

Cum pot genera parola 3D-Secure pentru procurările online?

Puteți genera parola 3D-Secure la efectuarea primei procurări online. Pentru mai multe detalii privind 3D-Secure, acesta fiind un serviciu dezvoltat la standarde internaționale pentru a efectua tranzacții securizate prin intermediul cardurilor pe internet, apăsați aici.

 

Care este comisionul pentru retrageri sau procurări efectuate prin POS terminale peste hotare?

Informația privind comisioanele de retragere/procurare efectuate în afara rețelei de bancomate ProCredit Bank puteți găsi aici.

 

   Informația privind tranzacțiile cu cardul                                       Maximul zilnic

   Procurările zilnice online/POS terminale                                              EUR 7,000

   Retrageri la POS terminale                                                                      EUR 5,000 

   Retrageri la ATM-urile altor Bănci din țară                                             EUR 5,000 

   Retrageri de numerar de la ATM-urile altor Bănci din afara țării          EUR 10,000 

 

Cardul meu a fost reținut de un bancomat. Unde pot să-l primesc înapoi?

Dacă cardul Dvs. a fost reținut de către un ATM al ProCredit Bank-ului anunțați imediat Agenția în care Vă aflați pentru ca angajații Băncii să vi-l returneze. În caz că Agenția este deja închisă reveniți ziua următoare în timpul orelor de lucru.

 

Banii mei au fost blocați în ATM. Cum pot să-i obțin înapoi?

Pentru a obține banii Dvs. care s-au blocat în ATM este necesar să vă adresați la angajații Băncii pentru a depune o solicitare de returnare a mijloacelor bănești. În caz că Agenția este deja închisă reveniți ziua următoare în timpul orelor de lucru. Banii Dvs. vor fi restituiți în contul Dvs. după ce ATM-ul va fi încasat și va avea loc o investigare.

 

Cum pot să anunț că mi-a fost furat sau mi-am pierdut cardul?

În cazul că ați pierdut sau V-a fost furat cardul este necesar să contactați imediat Banca la numerele de contact 080000010 pentru apeluri naționale și 37322270707 pentru apeluri internaționale pentru a solicita blocarea cardului, acest lucru puteți să-l efectuați și prin aplicația mobilă. Adăugător puteți să transferați toate mijloacele bănești aflate pe contul curent la contul de economii.

 

Ce fac în cazul când depistez o tranzacție suspectă pe cont?

În cazurile când aveți careva suspiciuni privind tranzacțiile efectuate cu cardul Dvs. este necesar să contactați imediat Banca la numerele de contact 080000010 pentru apeluri naționale și 37322270707 pentru apeluri internaționale pentru a solicita blocarea cardului, acest lucru puteți să-l efectuați și prin aplicația mobilă. Adăugător puteți să transferați toate mijloacele bănești aflate pe contul curent la contul de economii. În același timp este necesar să depuneți o solicitare de investigare a tranzacției suspecte.


Servicii de creditare

Transferuri

Servicii Electronice

Zona 24/7

Altele