Plătești simplu cu Apple Pay
Plătești simplu cu Apple Pay

Utilizarea Apple Pay este simplă și funcționează cu dispozitivele pe care le folosești în fiecare zi. Apple Pay are tehnologia NFC încorporată în iPhone-ul tău, astfel încât poți face plăți contactless cu ușurință și te bucuri de toate beneficiile cardului tău ProCredit Bank.

Un mod mai sigur și mai privat de a face plăți
Un mod mai sigur și mai privat de a face plăți

Când plătești, Apple Pay folosește un număr specific dispozitivului și un cod de tranzacție unic. Informațiile cardului tău sunt securizate, deoarece nu sunt stocate pe dispozitiv sau partajate. De asemenea, poți utiliza Face ID sau Touch ID pentru a efectua plăți.

Acces instant la tranzacții
Acces instant la tranzacții

Vezi instantaneu fiecare tranzacție efectuată folosind Apple Pay. Când navighezi la secțiunea tranzacții (disponibilă în Portofel) vei vedea ultimele 10 tranzacții.

Cum îți adaugi un card în Apple Pay

Adăugarea cardului în Apple Pay este simplă.* Iată cum începi procesul.

• Pe iPhone, deschizi aplicația Portofel și atingi semnul „+”.

• Pentru Apple Watch, deschizi aplicația Apple Watch pe iPhone și selectezi „Portofel & Apple Pay”, apoi atingi „Adăugă un card de credit sau de debit”.

• Pe iPad, accesezi Configurări, deschizi „Portofel & Apple Pay” și selectezi „Adăugă card de credit sau de debit”.

• Pe MacBook Pro cu Touch ID, accesezi Preferințe de sistem, selectezi „Portofel & Apple Pay”, apoi selectezi opțiunea „Adăugă card”.

* Pentru o listă a dispozitivelor compatibile cu Apple Pay, consultă support.apple.com/km207105

Răspundem celor mai frecvente întrebări

Pot înrola orice card de la ProCredit Bank?


Poți înrola în Apple Pay orice card Visa emis de ProCredit Bank. Dacă ești persoană fizică, atunci îți recomandăm să faci înrolarea din aplicația Mb@nk, ultima versiune, iar dacă ești persoană juridică, poți face înrolarea direct din Portofel & Apple Pay (Configurări).

Cum pot plăti cu serviciul Apple Pay?


Apple Pay este modalitatea mai ușoară și mai sigură de a plăti în magazine, în aplicații și pe web cu iPhone, Apple Watch, iPad și Mac. Poți verifica rapid folosind dispozitivele pe care le folosești în fiecare zi. Apple Pay este, de asemenea, modalitatea mai sigură și mai rapidă de a plăti online și în aplicații, deoarece nu mai trebuie să creezi un cont sau să completezi formulare lungi.

De ce am nevoie pentru înrolarea în Apple Pay?


Pentru a utiliza serviciul ai nevoie de un dispozitiv cu sistem de operare iOS și de acces la Portofel & Apple din Configurări. De asemenea, dacă ai card de business și alegi să activezi manual cardul, vei avea nevoie de datele acestuia (nume, număr card, dată expirare, cod de securitate).

Încă nu ai card ProCredit Bank?

Deschide un cont 100% online și bucură-te de plăți cu telefonul oricând dorești, prin Apple Pay. Poți face toate aceste lucruri cu ZERO vizite la bancă și ZERO timp pierdut.