Instalează Google Pay
Instalează Google Pay

Descarcă aplicația Google Pay, care îți va permite activarea cardului tău de la ProCredit Bank pentru plăți rapide cu telefonul. Înainte, asigură-te că folosești un dispozitiv cu sistem de operare Android, dotat cu NFC și care folosește seviciile Google.

Actualizează / Instalează Mb@nk
Actualizează / Instalează Mb@nk

Dacă ești client persoană fizică ProCredit Bank, ai la dispoziție Mb@nk, aplicația de Mobile Banking prin care ai acces la toate serviciile de care ai nevoie. Mai mult de atât, aplicația are un nivel înalt de securitate, iar banii tăi rămân in siguranță.

Activează cardul
Activează cardul

E foarte simplu să activezi cardul, direct din aplicația MB@nk. Aici ai la dispoziție si ghidul prin care poți vedea pas cu pas tot ce trebuie să faci. Dacă ești persoană juridică, poți activa cardul din aplicația Google Pay, urmând câțiva pași, pe care îi găsești aici.

Încă nu ai card ProCredit Bank?

Deschide un cont 100% online și bucură-te de plăți cu telefonul oricând dorești, prin Google Pay. Poți face toate aceste lucruri cu ZERO vizite la bancă și ZERO timp pierdut.

Cum folosesc serviciul Google Pay?

Dacă ai un card VISA emis de ProCredit Bank, poți acum să îl folosești la plăți contactless, direct cu telefonul mobil.

Serviciul Google Pay este disponibil tuturor clienților ProCredit Bank, persoane fizice cât și persoane juridice.

Pentru a utiliza serviciul ai nevoie de un dispozitiv cu sistem de operare Android, dotat cu NFC și acces la servicii Google.

Îmbunătățește-ți experiența de banking 100% digital

Vrei mai multe informații? Ai nevoie de suport? Suntem aici pentru tine. Ne poți contacta via Contact Center la 0372-100.200 și 021-201.55.55.


Dacă nu ai efectuat prima autentificare pe platforma de Internet Banking și MobileSign aici găsești ghidul.