Noua versiune Mobile Banking este aici

Noua versiune Mobile Banking este aici

Descarcă aplicația și descoperă cele mai noi funcționalități

Mai sigur
Mai sigur

Acum te poți loga în noua versiune a aplicației Mobile Banking doar cu amprenta sau prin recunoaștere facială. Ai chiar și opțiunea de a schimba PIN-ul cardului tău ProCredit Bank, în doar câteva secunde, oricând dorești.

Mai rapid
Mai rapid

Transferă bani oricând către prieteni. Împarte nota sau trimite un cadou. O poți face doar cu numărul de telefon, prin aplicația Mobile Banking. Asigură-te că ai numarul prietenului salvat în agendă și că este client ProCredit Bank.

Mai ușor
Mai ușor

Ai nevoie de bani în altă valută pentru o plată sau pentru a economisi? Nimic mai simplu. Acum poți face schimbul valutar direct din aplicația Mobile Banking, oricând ai nevoie.

Descarcă aplicația Mobile Banking dacă n-ai făcut-o deja.

Descoperă ce e nou și bucură-te de acces permanent la conturile tale, oriunde te-ai afla.

Îți multumim că ești clientul nostru!

Si pentru că dorim să beneficiezi la maximum de serviciile noastre, mai jos găsești câteva informații utile despre noua versiune Mobile Banking.

1. Poți folosi aceleași date de logare ca în platforma de Internet Banking. Dacă nu îți amintești parola și/sau numele de utilizator, nu îți face griji. Ne poți contacta prin Serviciul Contact Center, iar un consilier te va îndruma.

2. Va fi nevoie să confirmi prima logare si anumite tranzactii prin intermediul aplicației MobileSign. Aceasta poate fi descarcată din Google Play și Apple Store.

3. Dacă nu ai folosit niciodată platforma de Internet Banking împreună cu MobileSign, atunci va fi nevoie să efectuezi prima logare. Dar stai fără griji. În josul paginii poți găsi ghidul.

Îmbunătățește-ți experiența de banking 100% digital

Vrei mai multe informații? Ai nevoie de suport? Suntem aici pentru tine. Ne poți contacta via Contact Center la 0372-100.200 și 021-201.55.55.


Dacă nu ai efectuat prima autentificare pe platforma de Internet Banking și MobileSign aici găsești ghidul.