FLEXSAVE

FLEXSAVE

Keni kursime? Dëshironi të fitoni interes, por pa i bllokuar paratë me afat? Llogaria e Kursimit FlexSave i ofron të gjitha këto.

FLEXSAVE

FLEXSAVE

Fondet tuaja nuk janë për asnjë moment të bllokuara dhe ju mund t'i përdorni sa herë që dëshironi. Vetëm me nje klik direkt nga telefoni juaj ju mund të tërhiqni ose shtoni para.

FLEXSAVE

FLEXSAVE

Ju fitoni interes ditor për çdo ditë që fondet qëndrojnë në llogari. Shuma e interesave që keni akumuluar ju kalon nga banka në fund të çdo muaji në llogarinë tuaj.

Paratë janë 100% në dispozicion për t'u përdorur

Tërhiq dhe shto para sa herë dëshiron pa humbur asnjë interes.

Interesi më i mirë në treg për llogari kursimi

Monedha Norma vjetore
Lek 0,8%

Plotësoni kontaktet tuaja që ne t'ju kontaktojmë.

Kursimet tuaja meritojnë përfitime maksimale

Llogaria e Kursimit FlexSave ofron përfitime të rëndësishme për të gjithë ju që dëshironi të kurseni,por dhe të përfitoni interesa të favorshme.

Kjo llogari ofron 3 avantazhe kryesore:

• Fondet tuaja nuk janë për asnjë moment të bllokuara dhe ju mund t'i përdorni sa herë që dëshironi. Vetëm me nje klik direkt nga telefoni juaj ju mund të tërhiqni ose shtoni para.


• Ju fitoni interes ditor për çdo ditë që fondet qëndrojnë në llogari. Shuma e interesave që keni akumuluar ju kalon nga banka në fund të çdo muaji në llogarinë tuaj.


• Mund të kursesh çdo shumë, pasi FlexSave nuk ka asnjë kufizim shume (as fillestare dhe as shume që kalohet për kursim).