ProCredit Debit Kartela – Të gjitha në një.

ProCredit Debit Kartela – Të gjitha në një.

Debit kartelat tona Visa/MasterCard ju ofrojnë fleksibilitetin që ju duhet. Jo vetëm që keni mundësi të shfrytëzoni kartelat në POS terminalet kudo në botë por gjithashtu mund të kryeni blerje online si dhe rezervime online të pushimeve tuaja.

Tërheqje dhe depozitim i parave në Zonën 24/7. (shiko çmimoren)

Qasje në rrjetin e ATM-ve me VISA/MasterCard nëpër botë (shiko çmimoren)

Ofrojmë teknologjinë 3D Secure duke ju mundësuar blerje të sigurta online.

Hap llogari 100% online

e-Banking- Siguria është parësore!

2 mënyra të kontrollit dhe sigurisë së transaksioneve tuaja.

Përdorim algoritme të sofistikuar mbrojtëse për të siguruar aktivitetet në llogarinë tuaj, duke  detektuar transaksionet e parregullta si dhe ndalimin e tyre nëse është e nevojshme.

Njoftime me SMS për çdo lëvizje në llogari, kështu që asgjë nuk mund të ndodhë me paratë tuaja pa qenë ju i informuar.

Apliko për e-Banking

M-Banking – Banka në xhepin tuaj!

Aplikacioni mobil ju ofron klientëve privatë një opsion të thjeshtë, shpejt dhe përshtatshëm për menaxhim të financave përmes telefonit.

Shkarko tani