ProCredit Bank Direct, the Bank made simple

Добредојдовте на ProCredit Direct: вашата веб платформа за дигитално банкарство

Дали сте професионалец со исполнета агенда или депонент во потрага по сигурен начин на штедење? Дали сакате да ги вршите вашите банкарски трансакции едноставно и безбедно, кога и да посакате?

Ако е така, ПроКредит Банка, првата германска банка во Источна Европа, сега нуди ПроКредит Директ, дигитална понуда која не само што обезбедува директен 24-часовен пристап до сите банкарски услуги кои ви се потребни за управување со вашите средства, туку и целосна контрола врз вашите финансии.


Придружи ни се Постоечки клиент

Сѐ што ви е потребно од банкарски услуги

Нашата тековна сметка ви обезбедува 24-часовен пристап до сите услуги кои ви се потребни:

 • Трансфер на пари, плаќање сметки за комунални услуги, трајни налози, бесконтактна дебитна картичка, СМС-известувања за сите трансакции, повлекување готовина од банкомати  
 • FlexSave штедна книшка со максимална флексибилност
 • Орочени депозити кои овозможуваат долгорочно планирање
 • FlexFund, инвестициски кредити и станбени кредити

Нема повеќе чекање во ред. Своите трансакции може да ги вршите каде и кога сакате.

И сето тоа за фиксен надоместок.

Придружи ни се Ценовник
ProCredit Bank Direct, the Bank made simple

Секогаш и секаде

Управувајте со вашите финансии лесно и сигурно преку нашите 24/7 достапни услужни канали.

е-Банкарство (линк)

мобилна апликација (линк)

24/7 Зони (мапа)

Контакт Центар

Ако имате било какви прашања, погледнете ги одговорите на Најчесто поставувани прашања или стапете во контакт со нашиот контакт центар. 


Придружи ни се
ProCredit Bank Direct, the Bank made simple

ПроКредит е:

 

 • Развојно ориентирана група на комерцијални банки кои работат како одговорна “Hausbank за мали и средни претпријатија, како и ДИРЕКТНА банка за физички лица
 • Германска група со седиште во Франкфурт под надзор на германските органи за финансиска супервизија на ниво на група и соодветното регулаторно тело во секоја земја
 • Профитабилна и стабилна на ниво на група без шпекулативни деловни активности
 • Наведена во Prime Standard делот од Франкфуртската берза под матичната компанија ProCredit Holding (за повеќе информации тука)


Придружи ни се
ProCredit Bank Direct, the Bank made simple

Се фокусираме на вашите потреби и на квалитетот на нашите услуги

 • Инвестираме во локалната економија преку подржување на малите и средни претпријатија 
 • Се грижиме за животната средина
 • Не веруваме во бонуси, туку во развој на персоналот
 • Инвестираме во современа технологија и во нашите дигитални канали
 • Сериозно ја сфаќаме безбедноста на податоците и ги почитуваме европските стандарди 

Нашите групни политики и стандарди, како и листата на активности кои ја загрозуваат животната и општествена средина кои не се кредитираат од страна на ПроКредит Банка, го поддржуваат растот на нашето кредитно портфолио и воспоставувањето на долгорочни односи со нашите клиенти. 

Придружи ни се
 • Тековна сметка

  Вашата банка со само еден

  Сет Банкарски услуги.

  Едноставно и погодно.

 • ProCredit FlexSave – ФлексЗаштеда

  Вашата штедна сметка.

  Флексибилна и сигурна.

 • ProCredit FlexFund – ФлексФонд

  Дозволено пречекорување на сметка.

  Дополнителна готовина, кога и да Ви треба.

 • Орочен депозит

  Остварете ги Вашите долгорочни
  планови на сигурен начин.

 • Кредит за инвестиции

  Нудиме поддршка за Вашите инвестиции! • Станбен кредит

  Долгорочни кредити со фиксна каматна стапка.

Тековна сметка

Вашата банка со само еден

Сет Банкарски услуги.

Едноставно и погодно.

Отворете ја Вашата сметка
Сите услуги

Со Сетот банкарски услуги имајте целосна контрола на Вашите финансии!

- Трансакциска сметка во МКД и ЕУР

- MasterCard Debit – една универзална картичка за сите Ваши потреби

- Електронско и мобилно банкарство со можност за плаќање

- Бесплатно и неограничено користење на Зона 24/7

Отворете ја Вашата сметка

Со Сетот банкарски услуги имајте целосна контрола на Вашите финансии!

- 3 бесплатни повлекувања на готовина од банкомати на сите банки во земјата

- Неограничен број на бесплатни денарски плаќања во домашен платен промет (КИБС) преку е-банкарство

 

Отворете ја Вашата сметка

Со Сетот банкарски услуги имајте целосна контрола на Вашите финансии!

- СМС пораки за сите трансакции и приливи

- Фиксна провизија од 2,5 ЕУР за меѓународни плаќања во

- Трајни налози за Вашите вообичаени плаќања

Отворете ја Вашата сметка

Со Сетот банкарски услуги имајте целосна контрола на Вашите финансии!

Сето ова за една месечна провизија од 300 ден!

Отворете ја Вашата сметка

Безбедно. Флексибилно. Атрактивно.

Безбедноста на Вашата заштеда е наш приоритет!

Атрактивна каматна стапка по видување и флексибилно користење на Вашите заштеди!

 

Аплицирај тука

Безбедно. Флексибилно. Атрактивно.

0,8% годишно во МКД и

0,4% годишно во ЕУР

 

Аплицирај тука

Безбедно. Флексибилно. Атрактивно.

Контролирајте ги Вашите заштеди преку е-банкарство 24/7.

Дополнувајте и повлекувајте средства кога и да имате потреба.

 

Аплицирај тука

Безбедно. Флексибилно. Атрактивно.

Доверете ги Вашите пари на ПроКредит, дел од првата Германска банкарска групација во Источна Европа.

Аплицирај тука

Флексибилно и достапно во секое време!

Префрлете ја вашата плата, пензија или другите редовни приходи во ПроКредит Банка.
Добивате дозволено пречекорување на трансакциска сметка во висина од две плати и каматна стапка од само 7% годишно.

Аплицирај тука

Флексибилно и достапно во секое време!

ФлексМинус Ви нуди брз и флексибилен пристап кон дополнителни средства кога Ви се потребни.


Нема потреба од други кредитни производи за да ги покриете Вашите краткорочни финансиски потреби!

Аплицирај тука

Планирајте ја својата иднина со доверба.

Планирајте долгорочно, како и ние!

Аплицирај тука

Планирајте ја својата иднина со доверба.

Орочете ги Вашите средства на 12, 18, 24 или 36-месеци, во MКД или ЕУР

Аплицирај тука

Планирајте ја својата иднина со доверба.

Каматни стапки за депозити во МКД:

12 месеци:   0,6%/ 18 месеци:   0,9%

24 месеци:   1,1%/ 36 месеци:    1,2%

 

Аплицирај тука

Планирајте ја својата иднина со доверба.

Каматни стапки за депозити во ЕУР:

12 месеци:   0,2%/ 18 месеци:   0,3%

24 месеци:   0,4%/ 36 месеци:   0,5%

 

Аплицирај тука

Планирајте ја својата иднина со доверба.

Доверете ги Вашите пари на ПроКредит, дел од првата Германска банкарска групација во Источна Европа.

Аплицирај тука

Нудиме поддршка за Вашите инвестиции!

Одберете ја најсоодветната понуда за Вашите потреби

ЗЕЛЕН КРЕДИТ за енергетско ефикасни реновирања во домот. Повеќе детали тука

АВТОМОБИЛСКИ КРЕДИТ за инвестиција во ново возило. Повеќе детали тука

НЕНАМЕНСКИ КРЕДИТ за сите остaнати инвестици. Повеќе детали тука


Аплицирај тука

Нудиме поддршка за Вашите инвестиции!

Оптимизирајте и намалете ги Вашите животни трошоци со инвестиции во напредна, модерна технологија: за поголема енергетска ефикасност!

Аплицирај тука

Процесот до станбен кредит е сигурен и едноставен.

Специјална понуда:

3,5%-3,25% фиксна камата за првите 10 години

5,2% + 6м ЕУРИБОР (мин 5,5%) по овој период

0% провизија при исплата

 

 

Аплицирај тука

Процесот до станбен кредит е сигурен и едноставен.

Процес на брзо одобрување.

Финансираме 80% од вредноста на имотот.

Аплицирај тука