ProCredit Bank Direct, the Bank made simple

ProCredit Bank Direkt, banka thjeshtë.

Banka e parë gjermane në Europën Lindore prezanton ofertën e saj dixhitale.

Banking i sigurt dhe i favorshmëm brenda Grupit ProCredit dhe lidhja juaj direkte me Europën.

 • Llogari rrjedhëse

  Banka juaj në një llogari
  Thjeshtë

 • ProCredit FlexSave

  Llogaria juaj e kursimit.

  Fleksibël dhe e sigurt

 • ProCredit FlexFund

  Paradhënia juaj bankare (overdraft). Më tepër para kur ju nevojiten.

 • Depozita me Afat

  Përmbushni planet tuaja afatgjata
  në mënyrë të sigurt.

 • Kredi për Investime

  Blini një makinë të re, rinovoni shtëpinë tuaj.
  E shpejtë dhe e favorshme.

 • Kredi për Shtëpi

  Blini shtëpinë tuaj.
  Kredi afatgjatë me normë interesi fikse dhe të ndryshueshme.

Llogari rrjedhëse

Banka juaj në një llogari
Thjeshtë

Hapni llogarinë tuaj
Të gjitha shërbimet

Kontrolloni plotësisht financat tuaja, kur të dëshironi dhe kudo që jeni.

Transferta kombëtare, pa komision dhe pa kufizime.

Depozitime dhe tërheqje pa komision në Zonat 24/7.

Hapni llogarinë tuaj

Kontrolloni plotësisht financat tuaja, kur të dëshironi dhe kudo që jeni.

Paguani faturat online.

Kryeni transferta të parashikuara me anë të kalimeve automatike.

Sigurohuni për transaksionet që kryhen me anë të shërbimit të njoftimit me SMS.

Hapni llogarinë tuaj

Kontrolloni plotësisht financat tuaja, kur të dëshironi dhe kudo që jeni.

Transferta ndërkombëtare për vetëm 2.5 euro/transfertë brenda Grupit ProCredit.

Komisione shumë të favorshme për transfertat e tjera ndërkombëtare.

Hapni llogarinë tuaj

Kontrolloni plotësisht financat tuaja, kur të dëshironi dhe kudo që jeni.

Të gjitha këto për 500 lekë në muaj.

Dhe për vetëm 1 euro/usd në muaj ju mund të keni një llogari të dytë në monedhë tjetër.

Hapni llogarinë tuaj

E sigurt. Fleksibël. E favorshme.

Besojani paratë tuaja bankës ProCredit, pjesë e grupit të parë gjerman në Europën Lindore.

Siguria e kursimeve tuaja është prioriteti ynë.

Hapni llogarinë tuaj

E sigurt. Fleksibël. E favorshme.

Përdorni kursimet tuaja në çdo moment që ju nevojiten.

Mund të kryeni transferta midis llogarive tuaja 24/7.

Hapni llogarinë tuaj

E sigurt. Fleksibël. E favorshme.

Norma interesi shumë të favorshme.

Hapni llogarinë tuaj

Mos humbisni mundësi përsëri.

Transferoni pagën tuaj, ose të ardhura të tjera të rregullta në bankën ProCredit.

Ju do të keni mundësi të përdorni deri në një limit sa dyfishi i të ardhurave tuaja të rregullta.

Hapni llogarinë tuaj

Mos humbisni mundësi përsëri.

ProCredit FlexFund ju jep mundësi për të përdorur më tepër para nga llogaria juaj nëse ju nevojiten.

Nuk është e nevojshme për produkte të tjera financiare me qëllim që të përmbushni nevojat tuaja afatshkurtra financiare.

Hapni llogarinë tuaj

Mos humbisni mundësi përsëri.

Dhe për vetëm

9% në lek.

Hapni llogarinë tuaj

Planifikoni të ardhmen tuaj në mënyrë të sigurt.

Planifikoni në afatgjatë; edhe ne veprojmë në të njejtën mënyrë.

Hapni llogarinë tuaj

Planifikoni të ardhmen tuaj në mënyrë të sigurt.

Investoni paratë tuaja në depozita 12, 24, 36, 48, 60 mujore.

Hapni llogarinë tuaj

Planifikoni të ardhmen tuaj në mënyrë të sigurt.

Kurseni me bankën e vetme Gjermane në Shqipëri.

Hapni llogarinë tuaj

Ne ju mbështesim në momentin e duhur.

Investoni në shtëpinë tuaj dhe bëjeni atë miqësore me mjedisin duke reduktuar kostot e energjisë.

Hapni llogarinë tuaj

Ne ju mbështesim në momentin e duhur.

Optimizoni dhe reduktoni shpenzimet tuaja duke investuar në teknologji moderne: zgjidhni makinat eko, elektrike!

Hapni llogarinë tuaj

Ne ju mbështesim në momentin e duhur.

Kredi për investime deri në 60 muaj dhe deri në 30 000 euro.

Hapni llogarinë tuaj

Dëshironi të blini një shtëpi të re? ProCredit Bank e bën këtë në mënyrë të sigurt dhe të thjeshtë.

Aprovim i shpejtë. Ne financojmë deri në 80% çmimit të shtëpisë.

Hapni llogarinë tuaj

Dëshironi të blini një shtëpi të re? ProCredit Bank e bën këtë në mënyrë të sigurt dhe të thjeshtë.

Planifikoni në afatgjatë: Interesa fiks që mundësojnë siguri për të ardhmen, kështu që risku i normave të interesit është yni, jo i juaji.

Hapni llogarinë tuaj

Dëshironi të blini një shtëpi të re? ProCredit Bank e bën këtë në mënyrë të sigurt dhe të thjeshtë.

Afate kredie deri në 20 vjet.

Hapni llogarinë tuaj