Karta e Debitit ProCredit Bank - Të gjitha në një.

Karta e debitit MASTER ju jep gjithë fleksibilitetin që keni nevojë. Ju mund të përdorni kartën tuaj për blerje në POS në të gjithë botën, gjithashtu blini online dhe bëni rezervime në internet.

Tërhiqni dhe depozitoni para në Zonat 24/7, pa komision. (Kushtet e Punës)

Përdorni rrjetin e bankomatëve të MASTER në të gjithë botën. (Kushtet e Punës)

Ne përdorim teknologjinë e Sigurisë 3D, e cila ju ofron siguri maksimale në blerjet online.

Hapni llogarinë tuaj

E-Banking – Siguria e para!

Risia e fundit, 2 faktorë autenticiteti që sigurojnë transaksionet tuaja.

Banka ProCredit është e angazhuar për të ofruar sigurinë e nevojshme në kryerjen e transaksioneve bankare online si dhe mbrojtur të dhënat e llogarive tuaja.

Njoftim me SMS për transaksionet që kryhen në llogari, kështu që asgjë nuk mund t’i ndodhë parave tuaja pa u informuar. (Kushtet e Punës)

Hapni llogarinë tuaj

Mobile Banking - Banka në dorën tuaj.

Aksesoni llogaritë tuaja dhe kryeni veprime bankare 24 orë në 7 ditë të javës nëpërmjet telefonit dhe tabletit tuaj. Shkarkoni aplikacionin për aparatin tuaj me sistem Android, ose IOS.

Hapni llogarinë tuaj